Vakfımızın Lise Koordinatörlüğü Kampı, hemen her ilin lise koordinatörünün katılımıyla geçmiş yılın değerlendirmesi yapılarak, projeler ele alındı.
Birçok şehrimizden gelen 57 lise koordinatörümüzün katılımıyla gerçekleşen kampta, gelecek yıla dair stratejiler belirlendi. Lise öğrencilerine katkıda bulunmak için geliştirilen edebiyat, sanat ve bilimsel aktiviteler görüşülerek, iller kendi bölgelerindeki imkânlara göre, çalışmaların revize edilmiş hallerini sundu.
“TÜGVA Bilinci”nden bahseden Vakıf Başkanımız İsmail Emanet, lise koordinatörlüğü çalışmalarının vakfımız için önemli bir yeri olduğunu ifade etti. İBB Meclis Üyesi Hüseyin Karakaya da vizyonumuz üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.
Düzenlenen gezide, Okçular Vakfı’na giden katılımcılar, kısaca bilgi aldıktan sonra, ok attılar. Ardından Sosyal Doku Vakfı ziyaret edilerek, Nurettin Yıldız ile de bir söyleşi gerçekleştirildi.