Üniversite son sınıfta veya iş hayatına henüz başlamış olanların katılımına açık “Genç Yönetici Okulu” ile iş hayatında ne zaman risk alınacağı ne zaman sabredileceği, pozitif düşünce odaklı yaklaşım ve en önemlisi iş hayatındaki değişikliklere ayak uydurma becerisi konusunda teori ve örnekler üzerinden gidilerek katılımcıların yöneticilik ve liderlik vasıfları desteklenecek.

İstanbul’da yürütülecek olan Genç Yönetici Okulu Programı süresince katılımcılar, ülkemizin iş dünyasından gerçek örneklerle kurumları başarılı ve başarısız yapan faktörlere yakından bakacak, stratejik planlama süreci hakkında bilgi ve deneyim kazanacak, liderlik kavramına farklı açılardan bakma fırsatı yakalayacak. Profesyonel veya girişimci kariyerde gençleri öne geçirecek yöneticilik yetkinlikleri ve beceriler kazanma yolunda önemli bir adım atılmış olacak. Burada kendi kariyer ve liderlik yolculuklarında başarılı olmuş iş insanlarıyla tanışacak, onlarla bir araya gelip, soru sorma şansı bulacağınız bir yönetici eğitim programıdır.

Son başvuru 7 Kasım

Akademiye, 26 Ekim ila 7 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurular alınacak. 22-35 yaş aralığında, aktif iş yaşamında veya üniversite son sınıfta olmanın katılım için asgari şart olduğu akademide, dersler 11 Kasım’da başlayıp, 9 hafta süresince Cumartesi günleri düzenlenecek. Mülakatların ardından kesin katılımcılar belirlenecek. Başvuru için http://istanbul.tugva.org/gyo/